Velkommen

WH-1000XM3 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Vi takker for dit køb og tror på du bliver rigtig glad for din Xperia. For at være berettiget til tilbuddet skal du have købt Xperia 5 II i perioden 29/9 - 19/10 2020 hos en af følgende forhandlere: Elgiganten,Telenor, Telia, YouSee, Telmore, Call Me, CBB, 3, Oister. Din faktura er bevis herpå, så vi beder dig uploade denne. Vi beder dig også oplyse dit IMEI nummer. Efterfølgende får du en bekræftelsesmail på at vi har modtaget dine informationer. Efter at vi har gennemgået dine informationer og kan bekræfte dem så vil du modtage dine hovedtelefoner snarest muligt.Du kan finde IMEI-nummeret på stort set alle telefoner ved at taste den universelle kode. Tast *#06#. Ofte vil det ikke være nødvendigt at klikke 'Ring op', da IMEI-nummeret vil dukke op så snart du har tastet koden
Der er ikke valgt nogen fil
Tag et billede af din faktura, med din telefon, og upload billedet ved at trykke på 'Vælg fil'. Fakturaen har du fået udleveret, enten som print eller digitalt, da du købte telefonen.
Jeg giver hermed tilladelse til at mine oplysninger opbevares af Sony, og/eller den underleverandør der leverer systemet, til brug for verifikation af mit køb af et Sony produkt. Mine data må opbevares under hele verifikationsprocessen, og i maksimum fem år til regnskabsmæssige formål.
Jeg har læst og accepterer Sony's privatlivspolitik
Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne